Smeets Hoveniersbedrijf  |  Bergstraat 21,  6166 CD Geleen  |  T: (046) 475 19 71  |  E: info@smeetshoveniersbedrijf.nl  |  BTW:NL 8049.60.781.B.01

Dutch Quality Gardens

Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f. is aangesloten bij DUTCH QUALITY GARDENS.

GELEEN; Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f. is hiervoor sinds 2012 geselecteerd door De Tuinen van Appeltern'  op basis van hoogstaande kwaliteit, creatieve ontwerpkunst en ambitie. Hierdoor behoort het bedrijf tot de groep Dutch Quality Gardens van meer dan 50 bedrijven in Nederland die voldoen aan de, door De Tuinen van Appeltern opgestelde, strenge criteria.

De meest creatieve en vakbekwame hoveniersbedrijven

Voor de consument is het moeilijk om de juiste hovenier te kiezen. In Nederland zijn meer dan 7.000 hoveniersbedrijven, die allemaal hun diensten aanbieden.

De Tuinen van Appeltern, Nederlands enige objectieve tuininspiratiepark, wordt dan ook overstelpt met vragen van mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare hovenier voor hun tuin. Appeltern is daarom begonnen met het opstellen van een aantal criteria en is vervolgens in het land een aantal hoveniersbedrijven gaan bezoeken om te bezien of ze in aanmerking zouden kunnen komen voor Dutch Quality Gardens. Het gaat niet alleen om creativiteit en vakbekwaamheid, ook zaken als ambitie, betrokkenheid en liefde voor het vak spelen een rol. Bovendien zijn aangesloten bedrijven verplicht lid van de branche organisatie VHG waardoor u automatisch verzekerd bent van het ’garantiefonds’ .

Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f. past helemaal in het plaatje van Appeltern. Ook al vanwege het feit dat ze graag een positieve bijdrage willen leveren aan de Nederlandse Tuinmarkt.

Voordelen voor de klant; Dutch Quality Gardens heeft ook voordelen voor haar klantenkring, indirect vanwege de gegarandeerde kwaliteits- en kennisinnovatie van de hovenier, maar ook direct door de band met Nederlands grootste tuininspiratiepark, waar naast de ruim 200 voorbeeldtuinen steeds de nieuwste planten en producten in de praktijk worden toegepast. Voor Smeets Hoveniersbedrijf v.o.f. wordt Appeltern als het ware een eigen showroom waar relaties gratis naar toe kunnen voor inspiratie, cursussen, evenementen en andere activiteiten.

Met Appeltern hebben opdrachtgevers een extra stukje zekerheid. Zij kunnen er terecht voor vragen en aanvullende adviezen bij aanleg- en onderhoudstrajecten.Walstraat 2A  |  6629 AD Appeltern  |  info@appeltern.nl  |  www.appeltern.nl  |  www.tuingeluk.nl